Resturantbesøg, VIP-billetter og rundtur på stadion; Mads ‘Mini’ Pedersen giver vild gave til fan

Foto: privatfoto/Stephanie Christensen

Skrevet af Chili Tagmose Jensen

Den unge FC Nordsjælland-fan, Stephanie, fik sig noget af en gave, da hun for lidt over en uge siden blev konfirmeret. Hendes mor, Randi, havde nemlig skaffet en helt særlig gave fra Stephanies store idol; Mads ‘Mini’ Pedersen.

CCC

Siden 2017 har Stephanie været fan af FC Ausburg-spilleren, Mads ‘Mini’ Pedersen. Første gang hun så venstre backen var i tv, og han fangede straks hendes opmærksomhed.

– Jeg sad og så en kamp i tv’et, og så syntes jeg, han var en god fodbold spiller. Og så er han da også lækker. Jeg ser dog ik så meget fodbold, kun når jeg ved, han spiller.

På daværende tidspunkt spillede Mads ‘Mini’ Pedersen i FC Nordsjælland og lige netop FC Nordjsælland, har også en stor betydning for Stephanie.

– Altså hele min famile er fra nordsjælland, så jeg er vokset op med FC Nordsjælland.

Mads ‘Mini’ Pedersen er særdeles populær hos Stephanie. Det bedste ved ham er, at han altid er glad og venlig, synes den unge FCN-fan.

– Han er så sød mod alle, og han er altid glad, når han snakker med fans.

Også hans uddseende, synes hun godt om.

– Han er jo bare skide lækker.

Udover videohilsenen fik Stephanie også en collage med med udklip af venstrebacken.

CCC

En vild gave fra idolet

Da Stephanie for nylig blev konfirmeret, var der en helt speciel gave i blandt. Stephanies mor, Randi, havde nemlig sørget for en gave ud over det sædvanlige fra Stephanies yndlingsspiller. En videohilsen fra Mads ‘Mini’ Pedersen skulle nemlig vise sig at være i blandt. Det var dog ikke en helt klassisk videohilsen som Stephanie modtog.

Kort inde i videon kan man nemlig høre Mads ‘Mini’ Pedersen give en stor gave til konfirmanden. Bl.a. siger han, at han gerne vil give Stephanie et par VIP-billetter, en rundtur på Ausburg Arena og også invitere hende på sin yndlingsresturant i byen.

– Det var det fedeste nogensinde, altså jeg kunne ikke stoppe med at græde. Jeg følte mig så glad, da jeg så hans ansigt på tv’et. Da jeg hørte, hvad han sagde, så kunne jeg ikke tænke eller føle noget, ikke andet end, at jeg var glad.

Man kan vidst godt sige, at fansene betyder meget for den tidligere FCN-spiller. Netop hans måde at behandle fans på er Stephanie også vild med.

-Altså hans måde at være over for sine fans, han tager sig tid til sine fans. F.eks. den video han sendte til min konfirmation beviser også bare meget, hvordan han er over for sine fans.

Du kan se videohilsenen fra Mads ‘Mini’ Pedersen lige her

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V