8. December: Tofte

Foto: Thomas Dreyer

Af Chili Tagmose Jensen

For første gang nogensinde har Den Anderledes Vinkel valgt at lave en julekalender. Hver dag indtil den 24. vil der blive sat fokus på de personer, der er med til at bidrage til den gode stemning, når der bliver afholdt fodboldkampe. Dagens artikel handler om Alexander Dreyer, der er inde i IF Bytoften’s maskot; Tofte.

IF Bytoften er en lille klub, der ligger i Gladsaxe. Den københavnske klub, hvis førstehold spiller Serie 4, har deres helt egen maskot; Ræven Tofte. Inden i Tofte finder vi Alexander Dreyer.

– Jeg blev maskot for et par år siden, da klubben indkøbte makstotten. Jeg var allerede træner i klubben på det tidspunkt. Og da der manglede én til at hoppe i vores maskot, så tog jeg den opgave og har gjort det adskillige gange efterfølgende.

Det betyder en del for Alexander at være inde i Tofte. Især børnene er skyld i dette.

– Det betyder en del for mig at se en masse børn blive glade og se deres smil. Det at se deres smil gør, at man gerne vil gøre det igen og igen.

Og ifølge Alexander er der to ting, der i den grad gør jobbet som maskot attraktivt.

– Det absolut bedste er at se folks begejstring og smil.

Der er ikke en bestemt oplevelse, der har været bedre end andre. Alexander mener nemlig, at alle gange, hvor han er maskot, er en god oplevelse.

– Jeg har ingen bedste oplevelse i vores maskot, da alle de gange, jeg er i den er en god oplevelse.

Dog synes Alexander, at det er lidt federe at være maskot, når der er børn til stede som kan kan gøre glade.

– Det er klart de gange, hvor der er ekstra mange børn at gøre glade, så er det selvfølgelig lidt federe.

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V