Tæt på: Klara Brink

Foto: Klara Brink

Skrevet af Chili Tagmose Jensen

Da ‘Digital Fodbold Festival 2021’ blev afholdt var det med Klara Brink og Alexander Clausen i spidsen som værter. ‘Den Anderledes Vinkel’ har snakket med førstnævnte om, hvordan det var at være medvært ved det populære event.

23-årige Klara Brink var sammen med TikTok-stjernen, Alexander Clausen, værter for DFF2021, der blev afholdt af InchByInch. Klara blev en del af det populære event efter, at Alexander Clausen tog kontakt til hende. Kort efter sad hun til en samtale og blev derefter kontaktet af InchByInch-teamet, der gerne ville have hende med på holdet.    Fodboldverdenen var dog helt ny for hende og hun var nervøs for, hvordan det skulle gå hende.

– Jeg var meget positiv omkring det, da projektet lød rigtig spændende. Dog vidste jeg intet om fodbold, så det var selvfølgelig det som jeg var mest nervøs for. Det viste sig heldigvis at gå rigtig fint alligevel, og nu har jeg jo pludselig lært en masse om en verden, der var helt ny for mig.

Klara har ikke prøvet noget lignende før og har heller ikke den store kendskab til fodbold. Til gengæld har hun masser af erfaring med at stå foran et kamera og performe.

– Det mest udfordrende var nok, at min erfaring med fodbold var meget lille. Ellers var det kun hyggeligt og sjovt at deltage og alle på teamet var gode til at hjælpe hinanden generelt.

– Jeg har altid godt kunne lide at performe foran mennesker og foran et kamera, det falder mig meget naturligt. Jeg har ikke deltaget som vært ved noget lignende før, men har altid været meget på de forskellige sociale medier og har også erfaring med liveudsendelser.

Under DFF2021 kunne man se diverse interviews med forskellige fodboldspillere og personligheder fra fodboldverdenen. Her interviewede Klara bl.a. Lyngby-spillerne Jens Martin Gammelby og Frederik Winther. Hun kendte ikke til de to spillere før interviewet, men fik hurtigt et godt indtryk af dem.

– De var så søde og der var en rigtig god dynamik mellem de to drenge, som til dagligt er holdkammerater og også venner udenfor banen. De var utrolig nemme at snakke med, det var alle generelt under DFF.

Efter at have medvirket ved DFF2021 er Klara blevet meget mere interesseret i fodbold. Bl.a. følger hun nu med i Superligaen og følger også de forskellige spillere på de sociale medier.

– Jeg er også begyndt at følge en del med i Superligaen og i mange af spillernes hverdag her på Instagram.

Klara har ikke fundet sin yndlingsklub endnu. Hun koncentrerer sig i stedet om at lære spillet at kende.

– Lige nu synes jeg bare, at det er fedt at følge alle de spillere, som jeg har snakket med gennem DFF og generelt blive bedre til at forstå spillet.

Hele oplevelsen som medvært ved DFF2021 har kun været positiv for Klara. Hun har fået et større kendskab til fodbold, fået mange gode oplevelser og også mødt en masse nye mennesker.

– Udover den gode oplevelse i sig selv, så har jeg mødt en masse fantastiske mennesker og styrket mit netværk. Så jeg håber helt klart, at jeg kan få lov til at lave noget lignende i fremtiden.

Hvis muligheden for at være medvært ved DFF igen byder sig, er hun heller ikke i tvivl om, at hun vil takke ja.

– Ja, det vil jeg helt klart.

Efter at have været medvært ved DFF2021 er Klara blevet ansat som SoMe-manager hos InchByInch. InchByInch er stiftet af Daniel Laursen, Anders Randrup og Rasmus Bruun. Sidstnævnte står også bag fanmediet, 3point.dk, som han stiftede tilbage i 2014

Du kan følge Klara lige her

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V