Tæt på: Viktor Fischer’s største fan

Af Chili Tagmose Jensen

Siden 2016 har den 18-årige englænder, Sophie, været stor fan af Viktor Fischer, der til dagligt spiller i FCK. Det hele startede, da Viktor Fischer i 2016 blev hentet til Middlesbrough FC og siden da har Sophie fulgt Fischer, og hans karriere, der både har budt på et kort ophold i Mainz, men også et vundet mesterskab i FCK. 

– Det hele startede faktisk, da jeg i 2016 var på ferie i Spanien, samtidig med holdet. De var på træningslejr, så jeg var ude og se dem spille en venskabskamp. Viktor spillede rigtig godt og jeg var ret imponeret over ham. Efter kampen var jeg så heldig at møde ham og vi tog et billedet sammen, så jeg tror faktisk, at det hele startede der. En af grundene til, at jeg blev fan af ham var fordi jeg så, hvor talentfuld han er og også på grund af hans personlighed uden for banen. Han er meget nede på jorden og så har han altid tid til sine fans, hvilket jeg rigtig godt kan lide ved ham.

Viktor Fischer fik ikke særligt meget succes i Middlesbrough og samtidig rykkede de, i samme sæson som han blev hentet, ud af Premier League. Derfor rykkede Fischer videre til Bundesliga-klubben: Mainz 05. På trods af skiftet fra Middlesbrough, fortsatte Sophie med at følge Fischer til Tyskland.

– Jeg var virkelig oprevet og også lidt skuffet, men jeg vidste godt at han ville forlade Middlesbrough. Både fordi, at vi rykkede ud af Premier League, og så fik han jo heller ikke så meget spilletid. Jeg ville selvfølgelig stadig se ham spille, så jeg fulgte ham, da han kom til Mainz og spillede der.

Heller ikke i Mainz fik Viktor Fischer succes og efter kun seks måneder, hentede FC København ham tilbage til Danmark, hvor han før havde spillet på FC Midtjyllands ungdomsakademi.

– Jeg var virkelig glad for, at han skiftede til FCK, da jeg vidste, at han ville få mere spilletid der, efter at have siddet på bænken i de andre klubber. Jeg havde hørt lidt om klubben før og vidste, at det var den største klub i Danmark, men jeg har selvfølgelig fået mere viden om klubben nu, hvor Viktor jo spiller der.

Selvom der er langt fra England til Danmark, har Sophie alligevel formået at besøge København tre gange, for at se Viktor spille. Sammen med hendes fodboldglade far, har hun besøgt København for at se hendes helt store idol spille for de danske mestre. Der er dog en af turene til København, der er meget speciel for Sophie.

– Den første gang jeg var i København, der var i marts, var nok den bedste. Jeg fik en ven af min familie til at tage ned til en træning, for at spørge Viktor, om jeg måtte interviewe ham, hvilket han sagde ja til. Dagen efter så jeg ham så træne, og efter kampen interviewede jeg ham. Han var meget afslappet gennem hele interviewet, så det gjorde det en del lettere at have en ordentlig samtale med ham. Jeg husker især, at han kaldte mit interview for “vidunderligt”  og så sagde han også, at det var nogle gode spørgsmål, jeg stillede ham. Det betød og betyder rigtig meget for mig, fordi det jo var ret nervepirrende at stå foran mit store idol. Dagen efter tog min far og jeg så i Parken, for at se FCK og Viktor spille.                          Da jeg mødte ham til træningen dagen før, havde han også spurgt, hvor jeg skulle sidde til kampen, og da den så var slut, fandt han mig og gav mig den trøje, han havde haft på gennem hele kampen. Jeg vil altid være utrolig taknemlig over, at han gjorde det og det betyder rigtig meget for mig.

Til dagligt studerer Sophie i hendes hjemby, New Castle, hvor hun bor sammen med sin familie. Udover at studere, driver Sophie også Instagram-siden, vikfischer, hvor hun deler billeder, videoer og meget mere om FCK-spilleren.

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V