Fem profiler du skal følge på de sociale medier, hvis du holder med Brøndby IF

Foto: Chili Tagmose Jensen

Af Chili Tagmose Jensen

Den Anderledes Vinkel har samlet fem profiler på de sociale medier, der er værd at følge, hvis du holder med klubben fra Vestegnen.

De nedenstående profiler deler alle Brøndby-relevant indhold, der vil interessere enhver Brøndby-fan. Listen indeholder både kendte og mindre kendte navne fra Brøndby’s fanmiljø, men alle er i den grad værd at tage et kig på. 

CCC

Brøndbyfoto

Det er Brøndby-fanen Brian, der driver den efterhånden ret kendte profil; Brøndbyfoto. Siden 2018 har Brian delt videoer, billeder og meget mere omkring storklubben på sin Instagram-profil. På ca. tre år har han formået at nå ud til et stort publikum og i dag, har han17.000 følgere.

Du kan følge Brøndbyfoto på Instagram.

CCC

Brøndby Support

Brøndby IF’s officielle fanklub er også på de sociale medier. De deler primært Brøndby-relaterede videoer og billeder, men viser også gerne det arbejde, som de laver som fanklub.

Du kan følge Brøndby Support på Instagram, Facebook,Twitter og deres egen hjemmeside Brøndbysupport.dk.

CCC

Brøndbysamlingen

Brøndbysamlingen er en Instagram-profil fyldt med billeder af diverse Brøndby-ting. På profilen kan der findes alt lige fra gamle Brøndby-kampprogrammer til matchworn spillertrøjer.

Du kan følge Brøndbysamlingen på Instagram.

CCC

3point.dk

Brøndby-mediet, 3point.dk, er ikke til at komme uden om, når der snakkes Brøndby IF. Tilbage i 2014 stiftede Rasmus Bruun mediet med det formål at dække Brøndby IF helt tæt på. Kort efter blev den nuværende chefredaktør, Nanna Møller Karlsen, medejer og siden da, har de formået at skabe et af Danmarks største fanmedier.

Du kan følge 3point.dk på både Twitter, Instagram, Youtube, Facebook og deres egen hjemmeside 3point.dk.

CCC

BrøndbyLyd

Siden 2016 har 3point.dk og Brøndby Supporters Trust produceret podcasten; BrøndbyLyd. Podcasten handler om Brøndby IF og hver uge, kan man høre podcastens paneldeltagere debattere diverse emner omhandlende storklubben.

Du kan finde podcasten på Soundcloud og følge BrøndbyLyd på Facebook , Instagram, Twitter, samt deres egen hjemmeside Brøndbylyd.dk.

Kilder: Brøndbylyd, 3point.dk.

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V