4. December: McAnders

For første gang nogensinde har Den Anderledes Vinkel valgt at lave en julekalender. Hver dag indtil den 24. vil der blive sat fokus på de personer, der er med til at bidrage til den gode stemning, når der bliver afholdt fodboldkampe. Dagens artikel handler om Nicolai, der er inde i Randers FC’s maskot; McAnders

Det var egentlig ikke meningen, at Nicolai skulle være indmaden i McAnders. Lysten var der ikke, men efter en julefrokost blev han overbevist. Siden da har han ikke kunne undvære jobbet som McAnders.

For 6 år siden + det løse, sjov historie, hende, der havde ansvaret dengang havde spurgt mig i en længere periode, om jeg ikke ville være maskot, men jeg gad ikke. Men til en julefrokost, hvor jeg var relativ beruset, sagde jeg ja. Og nu kan jeg ikke undvære McAnders.

Nicolai, der til dagligt arbejder i Coop, har fået et tæt bånd til maskotten, der betyder meget for ham. Derudover har det også gavnet Nicolai at være inde i hesten fra Randers.

– Han betyder alt for mig! Jeg har åbnet mig mere og mere efter, at jeg er kommet i ham, og jeg ville ikke undvære ham for noget.

Ifølge Nicolai er det bedste ved at være inde i Randers’ McAnders, at man kan gøre en forskel. Både for børn og voksne.

– Det bedste, der er ved at være maskot, det er de helt små unger, der kommer og vil kramme. Der er ikke noget bedre, end når man høre otte voksne sige; “nurhhhhh”, fordi de små giver mig knus. Også dét, at kunne gøre en lille forskel for børn og voksne.

Der har ikke været nogen direkte ubehagelige oplevelser med jobbet som maskot. Dog har Nicolai alligevel oplevet, at folk ikke har kunne opføre sig ordentligt, når de har set maskotten fra Randers FC.

– Tror ikke, at der har været ubehagelige oplevelser, men der er da altid nogle, der råber; “gå væk” eller kaster øl m.m efter mig.

Jobbet som maskot har givet Nicolai mange gode oplevelser. Især én af dem betyder meget for ham. Tilbage i 2016 medvirkede han nemlig i programmet; “Danmarks Bedste Maskot”, der blev sendt på DR3. Her kæmpede otte forskellige maskotter om titlen som Danmarks bedste maskot.

– Min allerbedste oplevelse uden samlingen er ‘Danmarks Bedste Maskot’, der blev sendt på DR3 for er par år siden. Selvom ,at jeg ikke vandt, så var det den fedeste oplevse

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V