2. Divisionsspiller Daniel Holm om tumult på Right To Dream Park: “Det var ren kaos”

Foto: Twitter/Daniel Holm

Skrevet af Chili Tagmose Jensen

Under weekendens kamp mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE opstod der tumult blandt nogle af kampens tilskuere. Den Anderledes Vinkel har talt med Skovshoved IF-spilleren, Daniel Holm, der selv overværede kampen og dens dramatik på tilskuerrækkerne.

Der var lagt op til noget af et bundbrag, da FC Nordsjælland fredag tog imod SønderjyskE på Right To Dream Park. Begge hold havde brug for de tre point, men måtte nøjes med ét enkelt hver.

Det var dog ikke kun inde på banen, at der blev gået til den. Under kampen opstod der nemlig tumult blandt flere af de unge tilskuere ved den ene endetribune.

I en række tweets beskriver Skovshoved IF-spilleren, Daniel Holm, hvad der skete på Right To Dream Park:

Den Anderledes Vinkel har efterfølgende været i kontakt med Daniel Holm for at høre mere om, hvad det helt præcis skete.

Du nævnte i dine tweets, at der også var opstået en eller flere slåskampe under kampen mellem de unge fans. Hvordan blev dette håndteret af de tilstedeværende vagter? Og kan du evt. beskrive, hvad du helt præcist så/oplevede?

– Flere slåskampe blandt de unge drenge, som blev hevet ud på den anden side af hegnet af de tilstedeværende vagter. Små piger, der væltede rundt, brækkede sig på toiletterne. Det var ren kaos.

Hvordan reagerede de andre fans på dette? Og hvordan synes du, at stemningen var på daværende tidspunkt?

– Altså de familier med børn, fædre med børn m.m. trak deres børn naturligt væk og gik fra stedet. Det var præcis som at stå midt i en gammel elev fest, som en 15-årige knægt, der ikke kan tåle alkohol. Unge drenge og piger væltede rundt, bogstaveligt talt. Rimelig surrealistisk til en fodboldkamp.

Hvad synes du om vagternes håndteren ift. de nævnte episoder?

– Vagterne virkede ret overbebyrdede hvorfor, at der blev tilkaldt politi, som så holdte ude foran stadion med to store vogne efter opgøret.

Hvad er dine tanker omkring, at de angiveligt har serveret alkohol til unge under 18?

– Jamen, det er jo først og fremmest ulovligt i Danmark – heldigvis. Samtidig med det også ekstremt uansvarligt

Hvad synes du, at FC Nordsjælland kunne have gjort bedre/gøre bedre i denne sag? Og vil du fortsat se fodbold på Right To Dream Park?

– Det har jeg ikke rigtig nogen holdning til faktisk. Sagen i dens helhed er jo et brud på loven, så det må andre vurdere/bedømme. Jeg vælger nok en anden tribune næste gang.

“Det har intet med os at gøre”

Den Anderledes Vinkel har også været i kontakt med en gruppe FC Nordsjælland-fans, der har været tilstede under kampen. De ønsker at være anonyme, men fortæller, at det var elever fra et nærliggende gymnasium, som stod bag balladen.

– Det har intet med os at gøre eller Nordsjælland-fans at gøre. Der var blevet inviteret en masse unge mennesker fra et nærliggende gymnasium, som havde fået for meget at drikke, og så var det gået over gevind. Og flere var sikkert FCK- eller BIF-fans. En irriterende aften for en rigtig FCN-fan.

Den Anderledes Vinkel har nævnt dette for Daniel Holm. Han kan dog hverken be- eller afkræfte, om der var fans af Brøndby IF eller FC København, tilstede under kampen

– Jeg så ingen Brøndby- eller FCK-trøjer. Jeg lagde heller ikke mærke til, om de havde FCN-merchandise på.

Ifølge Daniel Holm blev der skænket alkohol til unge under 18 år. Den Anderledes Vinkel har spurgt den samme gruppe FCN-fans om dette samt spurgt, om det er muligt at købe alkohol på Right To Dream Park selvom, at man er under 18 år.

– Det spørgsmål har vi ingen kommentarer til

“Der var flere som røg hash under kampen”

Den Anderledes Vinkel har været i kontakt med endnu en FCN-fan, der også var tilstede under kampen. Personen fortæller, at der under kampen også blev røget hash.

– I og med, at der var fri øl de første to timer, drak folk nok bare en masse, fordi det var gratis. Og nogle med en anden etnisk baggrund kom måske for at lave ballede. Der var flere som røg hash under kampen, som måske gjorde dem mere aggressive end normalt.

Den Anderledes Vinkel har overfor Daniel Holm nævnt, at der skulle være røget hash under kampen. Dette er dog ikke noget, som han har set eller kender til.

Opdateres…

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V