11. December: GråSkæg

Foto: Privatfoto

Skrevet af Chili Tagmose Jensen

For første gang nogensinde har Den Anderledes Vinkel valgt at lave en julekalender. Her vil der blive sat fokus på de personer, der er med til at bidrage til den gode stemning, når der bliver afholdt fodboldkampe. Dagens artikel handler om Torben, der er inde i Thisted FC’s maskot; GråSkæg

GråSkæg er hele Thy’s maskot. Siden 2018 har den naturelskende maskot lavet diverse shows rundt omkring. Derudover, så har han også sin helt egen youtube-kanal, hvor han laver diverse underholdene videoer. Manden inde i maskotten hedder Torben, og han har været indmaden i maskotten lige siden, at GråSkæg for første gang blev præsenteret for omverdenen.

– Jeg startede i november 2018, da det var der, at GråSkæg “sprang ud” i Thisted biograf foran borgmesteren og turistchefen.

GråSkeg beskrives af Torben som en lidt klodset, men sjov fyr. Derudover er hans humør også altid i top, og han er altid både glad og munter. For Torben betyder det meget at være inde i den karismatiske maskot.

– Glæden som det frembringer og alt det liv, som det giver er det bedste

Torben fortæller også, at den maskotten GråSkæg tit kommer galt afsted. Dog har han ikke haft nogle dårlige oplevelser, mens han har ageret indmad.

– Kun en masse glade oplevelser. Fx da jeg spillede med Lupus fra FC Midtjylland.

Ifølge Torben er det vigtigt, at Thisted FC får al den opbakning, som de kan få. Derfor er han altid klar på at være der for sit hold og støtte dem uanset hvad.

– Det er vigtigt at være der for holdet og støtte dem. GråSkæg hyldes hver gang, at han ankommer til station.

Du kan følge GråSkæg på Youtube lige her

Giv din mening til kende:

Copyright 2019 D – A – V